Brokastis ir svarīgākā dienas maltīte. Un kad tās tiek pagatavotas iepriekšējā vakarā, no rīta jūs varēsiet baudīt auzu pārslu putru pat neieslēdzot plīti. Šai receptei izmantojot  Stanley ēdienu termosu jūs atvieglosiet gatavošanu, ietaupīsiet laiku un atbrīvosiet vietu ledusskapī!


SASTĀVDAĻAS

1  tējkarote kokosriekstu eļļas

1/2 tējkarote kanēļa

1/4 tējkarote maltas krustnagliņas

1/4 tējkarote malta muskatrieksta

Šķipsna jūras sāls 

21 g auzu pārslu

237 ml mandeļu piena

1 ēdamkarote saldinātāja (agave, medus, cukurs vai kļavu sīrups)

(pēc izvēles) bourbona šots

(pēc izvēles) svaigi vai žāvēti augļi, rieksti, šokolāde utt.



PAGATAVOŠANA

Nelielā katlā izkausējiet kokosriekstu eļļu.

Pievienojiet sāli, garšvielas, saldinātāju, mandeļu pienu (pēc izvēles burbonu) un sajauciet.

Pievienojiet auzas un uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai.

Ļaujiet vārīties 2-3 minūtes, pēc tam samaziniet temperatūru.

Ielejiet auzas Stanley ēdienu termosā un tās uz nakti vai līdz pat 10 stundām ledusskapī.

Izbaudiet no rīta! Pārklājiet ar svaigiem vai žāvētiem augļiem, šokolādi, riekstiem, medu vai jebko citu, ko vēlaties!